Baleseti összesítő

2019. 09. 11., sze - 08:45
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Egy 59 éves nő közlekedett segédmotoros kerékpárral 2019. szeptember 10-én a délelőtti órákban Salgótarján belterületén, a Rákóczi úton, amikor járművével forgalmi okokból fékezett és elesett. A nő balesetben megsérült.

Az éjszakai órákban egy 42 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 22-es számú főúton, Balassagyarmat külterületén, amikor egy vaddisznó szaladt a jármű elé. A férfi a fékezés ellenére az ütközést nem tudta elkerülni és a vadat elütötte, mely a helyszínen elpusztult. A balesetben nem sérült meg senki, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

Az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam