Baleseti összesítő

2019. 09. 11., sze - 08:45
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Egy 59 éves nő közlekedett segédmotoros kerékpárral 2019. szeptember 10-én a délelőtti órákban Salgótarján belterületén, a Rákóczi úton, amikor járművével forgalmi okokból fékezett és elesett. A nő balesetben megsérült.

Az éjszakai órákban egy 42 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 22-es számú főúton, Balassagyarmat külterületén, amikor egy vaddisznó szaladt a jármű elé. A férfi a fékezés ellenére az ütközést nem tudta elkerülni és a vadat elütötte, mely a helyszínen elpusztult. A balesetben nem sérült meg senki, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

Az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.