Baleseti összesítő Komárom-Esztergom megyében

2017. 07. 28., p - 07:59
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek!

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, négy személyi sérüléses és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Tatán a Május 1 úton, 2017. július 27-én 5 óra 20 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két fő haladt egymás mellett egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Eddig tisztázatlan okból egy jobbról érkező tehergépjármű az átkelőhelyen az egyik gyalogost elütötte. A másik személy a jármű elől még időben el tudott ugrani. A gondos orvosi ellátás ellenére a sérült személy 6 órakor a helyszínen életét vesztette.

1

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. július 27-én 14 óra 50 perckor Esztergom külterületén az 1111-es számú úton. Egy pilisvörösvári férfi közlekedett járművével Dobogókő irányából Esztergom irányába. A 1111-es számú út 27-es kilométerszelvényénél nem tartott megfelelő követési távolságot és az előtte forgalmi okból lassító járműnek ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása! 

Balesetmentes közlekedést kíván a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam