Baleseti összesítő Nógrád megyéből

2019. 08. 14., sze - 09:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Salgótarjánban, a Pintértelep irányából a városközpont felé közlekedett Citroen típusú személygépkocsival egy 23 éves férfi 2019. augusztus 13-án 15 óra 20 perckor, amikor egy kanyarban a vizes úttesten megcsúszott, majd a jobb oldali árokba lehaladt ahol felborult. A balesetben a sofőr megsérült.

Egy 75 éves férfi közlekedett motorkerékpárral 20 óra körül Pásztón, az Alkotmány úton, amikor járműve elé egy kutya ugrott, melyet a sofőr elütött. Az ütközés hatására a motoros elesett és megsérült.

A megye közútjain a rendőrök további egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.