Baleseti összesítő Nógrád megyéből

2017. 09. 24., v - 08:44
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses és kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Pásztó külterületén, a 21-es számú főút 27. kilométerszelvényében 2017. szeptember 23-án 8 óra 25 perckor egy tehergépkocsival közlekedő járművezető nekiütközött az azonos sávban, előtte forgalmi okok miatt várakozó személyautónak. Az ütközés erejétől a személygépkocsi egy előtte szintén forgalmi okok miatt várakozó autónak csapódott. A baleset során két személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Balassagyarmaton a Hajós Alfréd úton közlekedett 11 óra 30 perc körül segédmotor-kerékpárjával egy 15 éves fiú. Amikor jobbra a Madách liget felé kívánt bekanyarodni észlelte, hogy vele szemben egy személygépkocsi halad. Ekkor a fiú hirtelen fékezésbe kezdett, aminek következtében elesett. A baleset következtében a fiatalkorú könnyű sérülést szenvedett.

A 21-es számú főút Salgótarján, Budapesti út 1. szám előtti szakaszán 15 óra 37 perckor egy kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el egy férfit egy Budapest irányából közlekedő személyautó. A gyalogos a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén további kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Negyven forintot raboltak

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azokban az ügyekben a vizsgálatokat, amelyeket három járművezetővel szemben folytatott.

 

Három migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A szegedi járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.