Baleseti összesítő Nógrád megyéből

2017. 09. 24., v - 08:44
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses és kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Pásztó külterületén, a 21-es számú főút 27. kilométerszelvényében 2017. szeptember 23-án 8 óra 25 perckor egy tehergépkocsival közlekedő járművezető nekiütközött az azonos sávban, előtte forgalmi okok miatt várakozó személyautónak. Az ütközés erejétől a személygépkocsi egy előtte szintén forgalmi okok miatt várakozó autónak csapódott. A baleset során két személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Balassagyarmaton a Hajós Alfréd úton közlekedett 11 óra 30 perc körül segédmotor-kerékpárjával egy 15 éves fiú. Amikor jobbra a Madách liget felé kívánt bekanyarodni észlelte, hogy vele szemben egy személygépkocsi halad. Ekkor a fiú hirtelen fékezésbe kezdett, aminek következtében elesett. A baleset következtében a fiatalkorú könnyű sérülést szenvedett.

A 21-es számú főút Salgótarján, Budapesti út 1. szám előtti szakaszán 15 óra 37 perckor egy kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el egy férfit egy Budapest irányából közlekedő személyautó. A gyalogos a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén további kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pénzt követelt

A józsefvárosi rendőrök fél órán belül elfogták azt a férfit, aki kétszer is késsel rabolt.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Hamis rendszámmal bukott le

A csornai rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy rábacsanaki férfit.