Baleseti összesítő Vas megyéből

2019. 08. 14., sze - 07:30
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén munkatársaink az elmúlt 24 órában egy súlyos, valamint hat személyi sérülés nélküli, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.    

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. augusztus 13-án, a 8713-as számú úton. Egy szombathelyi lakos motorral közlekedett Pornóapáti felől Nárai irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett és motorjáról a földre esett. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a férfi súlyosan megsérült. A Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Legyenek előzékenyek a közlekedésben részt vevőkkel szemben!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.