Baleseti összesítő Vas megyéből

2019. 09. 22., v - 08:30
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további hét, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. szeptember 21-én a 8639-es számú úton. Egy tömördi lakos személyautóval közlekedett a Söptei út felől Söpte település irányába, amikor haladása során az út 2-es kilométerszelvényénél nekiütközött az előtte, forgalmi okok miatt megálló gépkocsi hátuljának. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben öt személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett és a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közel kétszázzal a 47-es főúton

Békés megyében a mozgó ellenőrzést végző rendőrökkel szembe ment egy autós, aki a megengedett 90 helyett 194 km/óra sebességgel hajtott.

 

Tizenhatan már nem vezethetnek

Ittas járművezetés miatt tizenhat vezetői engedélyt vettek el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt hétvégén.