Baleseti összesítő Vas megyéből

2019. 11. 21., cs - 08:02
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további három, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2019. november 20-án, a megyeszékhelyen. Egy táplánszentkereszti lakos személygépkocsival közlekedett a Légszeszgyár utcában, amikor haladása során a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében nekiütközött egy másik gépjárműnek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben két személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó baleset történt 2019. november 20-án, Rábahídvég belterületén. Egy nagyrécsei lakos tehergépkocsival közlekedett a Bertha György utcában, amikor haladása során egy, előtte forgalmi okok miatt álló másik járműnek ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Vasvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.