Békés megye útjain történt

2020. 04. 05., v - 07:49
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Gyulán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyomaendrődön.

Gyulán, a Béke sugárúton, 2020. április 4-én 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2020. április 4-én, Gyomaendrődön. A 46 éves férfi a szülei autójával ment, amikor a rendőrök leállították. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, majd a városi rendőrőrsön végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.