Békés megye útjain történt

2020. 05. 12., k - 09:06
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyomaendrődön és Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 11-én. Először 2 óra 45 perc körül, Gyomaendrőd külterületén ellenőriztek egy győri férfit, aki egy személygépkocsival közlekedett. Ezután 14 óra körül, Békéscsabán, a Gyulai úton állítottak meg egy békéscsabai nőt, ő szintén autót vezetett. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a győri férfi és a békéscsabai nő jogosítványát is elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.