Békés megye útjain történt

2020. 05. 15., p - 09:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Végegyházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, az Esze Tamás utca és a Hadnagy utca kereszteződésében, 2020. május 14-én 20 óra körül egy kistehergépkocsi letért az útról, majd vasoszlopnak és kerítésének ütközött. A balesetben két férfi megsérült, a jármű vezetője a gyanú szerint ittasan közlekedett. A történtek okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 14-én 17 óra 15 perc körül Végegyházán, a Dózsa György utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A végegyházi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.