Békés megye útjain történt

2020. 06. 03., sze - 09:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Három közlekedési baleset, három súlyos sérült.

Békés megyében, 2020. június 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az egyik baleset még 2020. június 1-jén 10 óra 30 perc körül történt. Békéscsabán, az Illésházi utcában egy kerékpáros egy kapubejáróból kihajtó autó miatt fékezett és elesett. A fiatalember nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Szarvas és Csabacsűd között, 2020. június 2-án 11 óra körül egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő nő lehajtott a kerékpárútról, elesett és súlyosan megsérült. Hét órával később, 18 óra körül, Kondoroson, az Andrássy utca és a Budai Nagy Antal utca kereszteződésénél egy kerékpáros nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a kerékpárost súlyos sérüléssel vitték kórházba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.