Békés megye útjain történt

2021. 08. 01., v - 07:31
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szarvason ittas járművezetés, Békésen járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 31-én 9 óra körül Szarvason, a Petőfi Sándor utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 38 éves kunszentmártoni férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békésen, a Széchenyi térről 2021. július 31-én 5 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy sarkadi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Békéscsabai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. Az 57 éves férfi ellen a Békési Rendőrkapitányságon járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!