Békés megye útjain történt

2021. 09. 21., k - 09:15
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Eleken és Gyulán.

Békés megyében 2021. szeptember 20-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Kolozsvári utca és a Tavasz utca kereszteződésében 15 óra 15 perc körül egy kisteherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütközött vele. Az ütközés után az utóbbi jármű átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol pedig egy tehergépkocsi ütközött neki. A mentők a kistehergépkocsi vezetőjét könnyű, míg a vétlen autóst súlyos sérüléssel vitték kórházba. Néhány perccel később Eleken, a Gyulai úton egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy kerékpárral közlekedő nőnek, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Gyulán, az Ajtóssy Albert utca és az Eötvös Lóránd utca kereszteződésében 17 óra 15 perc körül egy autós nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak, akivel összeütközött. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.