Békés megyében történt

2019. 07. 05., p - 08:57
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéssámsonon körözés alapján, Békésszentandráson és Gyomaendrődön pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. július 4-én, 17 óra 45 perc körül elfogtak egy békéssámsoni férfit, aki ellen a francia hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A 46 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Békés megyében, 2019. július 4-én két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Békésszentandrás külterületén, 11 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Ezután, Gyomaendrődön, a Hősök út és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséből, 23 óra 30 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték, mert soha nem volt jogosítványa.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.