Békés megyében történt

2020. 03. 31., k - 08:21
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Körösladányban lopás miatt, Gádoroson körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. március 30-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. március 30-án 16 órakor előállítottak egy körösladányi férfit, mert a gyanú szerint lopott egy házból Körösladányban. A 26 éves férfi ellen a rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Gádoroson, 2020. március 30-án délután a rendőrök megtaláltak egy békési fiatalt, aki engedély nélkül jött el egy békési lakásotthonból. A Békési Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözését. A 17 éves fiút a rendőrjárőrök biztonságba helyezték, visszavitték abba az intézménybe, ahol él.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.