Békés megyében történt

2020. 05. 05., k - 08:44
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset Gyulán, Orosházán és Vésztőn, lopás gyanúsítottjának elfogása Battonyán.

Békés megyében, 2020. május 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Kossuth Lajos téren, az egyik gyalogos-átkelőhelyen 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi gyalogost ütött el. A nő könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Gyopárosi úton, 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője menet közben rosszul lett és az autóval nekiütközött egy táblának. A nővel utazó gyermekei közül az egyik kisfiú könnyebben megsérült. Vésztő külterületén, 18 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője meg akarta előzni az előtte haladó autót, de eközben az első autó balra kanyarodott. A két jármű összeütközött, mindkettőnek a vezetője és az egyik autó utasa megsérült. Mindhárom férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. május 4-én elfogtak és előállítottak egy lopással gyanúsítható férfit. A 32 éves battonyai férfi a nyomozás eddigi adatai szerint egy nappal korábban, Battonyán bement egy lakatlan házba, és többek között ékszereket, italokat és egyéb dolgokat vitt el. A férfi ellen büntetőeljárás indult, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.