Békés megyében történt

2021. 09. 16., cs - 09:10
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kétegyházán és Körösladányban.

Békés megyében 2021. szeptember 15-én közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. szeptember 15-én előállítottak három férfit, akik a gyanú szerint korábban loptak Kétegyházán, egy házból. Több alkalommal is visszamentek az épületbe, ahonnan televíziót és ruhát hoztak el. A rendőrkapitányság rendőrei lopás vétség gyanúja miatt kihallgatták őket és őrizetbe vették mindhármukat. Emellett a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más hasonló vagyon elleni bűncselekményt követhettek-e el.

Egy boltban felejtett pénztárcát loptak el 2021. szeptember 15-én Körösladányban. A tárcában néhány ezer forint, személyes iratok és bankkártya volt. Az üzlet kamerája rögzítette a történteket. A rendőrök a felvételek segítségével azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 65 éves körösladányi nőt, akit előállítottak a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. A nyomozók lopás elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.