Bérletet, kabátot és tanszereket lopott, egy részét elégette

2020. 02. 14., p - 09:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A sümegi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták az 56 éves nyirádi nőt.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre 2020. február 8-án délután arról, hogy Sümegen a buszpályaudvar váróterméből ismeretlen tettes ellopta a hátizsákját, amit pár percre felügyelet nélkül hagyott. A hátizsákjában voltak a tanszerei, autóbusz bérlete, iratai és a kabátja is.

A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként beazonosították a tolvajt, akit 2020. február 12-én nyirádi lakásán elfogtak és előállították a Sümegi Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az ellopott tárgyak egy részét a rendőrök az 56 éves nő lakásán megtalálták, melyeket visszaadtak a tulajdonosnak, a többit elégette.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.