Betonkeverőt lopott

2016. 10. 12., sze - 15:56
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmártoni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy csépai telephelyről egy betonkeverőt lopott el.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy csépai lakos ellen. A férfi 2016. szeptember 27-én egy csépai telephelyről egy betonkeverőt lopott el. A rendőrök gyors és hatékony munkájának köszönhetően azonosították a jogsértőt és a nyomozók a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon 2016. október 11-én gyanúsítottként kihallgatták J. István 26 éves csépai lakost. A rendőrök az eltulajdonított betonkeverőt lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos előzés a Tisza-hídon

Egy motoros előzésközben nekihajtott egy autónak a Tisza-hídon, Tiszaújváros és Polgár között. A motorkerékpár utasa a helyszínen az életét veszítette.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.