Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök

2020. 05. 29., p - 11:35
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A 30 éves helyi és a 16 éves bébi nő a bevásárlókocsiba különböző ruházati termékeket, kozmetikumokat és élelmiszert rakott, majd az üzlet önkiszolgáló pénztárához ment. A kasszánál történő fizetéskor azonban a megvásárolni kívánt termékeknek csak egy részét fizették ki. Az eltulajdonítani kívánt árucikkek értéke meghaladta a százezer forintot.

A járőrök mindkét elkövetőt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. A ruházatátvizsgálás során a rendőrök a 30 éves nő táskájában egy közbiztonságra különösen veszélyes eszközt is találtak, melyet lefoglaltak, és a pápai lakos ellen külön szabálysértési feljelentést is tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.