Bőröndöt lopott, elfogták

2019. 08. 15., cs - 14:38
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán, a vasútállomás parkolójában egy nő ottfelejtette a bőröndjét. Egy férfi elvitte, de a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a vasútállomás parkolójában, 2019. január 25-én délután egy nő ottfelejtette a bőröndjét. Egy férfi meglátta, betette az autójába és elvitte. A lopásról érkezett bejelentés után a rendőrök elemezték az állomás épületénél, valamint a közelben működő térfigyelő kamerák felvételeit és ezek alapján azonosították a lopás gyanúsítottját. Az 51 éves békési férfi kihallgatásán elmondta, hogy megbánta, amit tett. A bőröndben különböző dolgok és pénz volt. A pénzből a teljes összeget, a tárgyaknak pedig a többségét a rendőrök megtalálták nála, a bőrönddel együtt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. augusztus 14-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.