Budapesti baleseti összesítő

2018. 10. 20., szo - 06:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 64 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben 13 ember könnyebben, 2 súlyosan megsérült, 1 pedig a helyszínen meghalt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy autó 2018. október 19-én 11 óra 40 perckor Budapest X. kerületében, a Fehér úton haladt az Albertirsai út felé, ahol nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó autótól. A jármű forgalmi okból fékezett, így emiatt összeütköztek.

A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Kérjük, tartsanak megfelelő követési távolságot, és vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.