Budapesti baleseti összesítő

2019. 05. 22., sze - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 37 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben egy ember súlyosan, kilenc pedig könnyebben megsérült.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. május 21-én 19 óra 50 perc körül Budapest XII. kerületében, az Alkotás út és a Márvány utca kereszteződésénél egy autó villamossal ütközött, mert a gépkocsi vezetője a kötelező haladási irányt jelző táblát figyelmen kívül hagyva kanyarodott balra az útkereszteződésben és összeütközött a vele azonos irányba közlekedő villamossal. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kérjük, tartsák be a közlekedési szabályokat, vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.