Budapesti baleseti összesítő

2019. 10. 09., sze - 05:41
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 42 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben hárman könnyebben, tízen súlyosan megsérültek.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 8-án 14 óra 30 perc körül két autó ütközött össze Budapest XXI. kerületében, a Táncsics Mihály utca és a Szent István út kereszteződésében, mert az egyik autó vezetője a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe és ott összeütközött a neki jobbról érkező, szabályosan közlekedő gépkocsival. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.  A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kérjük, figyelmesen vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 km/h helyett 223 km/h

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.