Családi házból lopott

2019. 02. 12., k - 14:15
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott egy 23 éves kislángi lakossal szemben.

2018. július 27-én hajnalban érkezett bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint Kislángon, a Sándor utcában található családi házba ismeretlen személy bejutott és onnan több dolgot eltulajdonított. 

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő négy órán belül azonosították azt a személyt, aki a megalapozott gyanú szerint a sértett családi háza udvarára a kerítésen átmászva bejutott, majd a csukott, de nem zárt lakóházba bement.  Az ingatlan konyha helyiségéből több doboz cigarettát, egy mobiltelefont és egy routert vett magához, majd a helyszínről elsietett. 

A nyomozók a helyi férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. A rendőrök a férfinál fellelt és általa előzőleg eltulajdonított tárgyakat lefoglalták, majd azokat a tulajdonos részére visszaadták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószerrel kereskedtek

Egy 17 éves fiú is árulta a kábítószert. A hajdú-bihari rendőrök hat gyanúsítottal szemben folytatják a nyomozást.

 

Meglopták a tolvajt

Egy mezőzombori sértettől pénzkazettát vittek el, amit végül a tolvaj segítői elloptak.

 

Lopás miatt keressük őket

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.