Életet mentettek a kalocsai rendőrök

2018. 04. 16., h - 15:37
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Duna partján, eszméletlen állapotban találtak meg egy eltűnt férfit a rendőrök, akinek az életét az időben érkezett segítség mentette meg.

 

Egy kalocsai nő tett bejelentést 2018. április 11-én a helyi rendőrkapitányságon, mert férje nem ért be a munkahelyére, otthonából ismeretlen helyre távozott. Az eltűnt keresését a Kalocsai Rendőrkapitányság nagy erőkkel kezdte meg, körözését rendelték el, illetve azt a járművet is körözni kezdték, amellyel a férfi reggel elindult a lakhelyéről.

 

Az adatgyűjtés eredményeként 2018. április 13-án két rendőr a „Meszesi” Duna-parton megtalálta a 62 éves helyi lakost, aki eszméletlen állapotban volt. Őt a mentők azonnal kórházba szállították, így sikerült az életét megmenteni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.