Elillant volna

2018. 12. 16., v - 09:38
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Parfümlopás egy nagyatádi áruházból.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. december 15-én 16 óra 45 perckor egy nagyatádi bevásárlóközpontból lopásról érkezett bejelentés. A biztonsági őr elmondta, hogy az üzletben tetten ért egy férfit, aki két parfümről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd azokat a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott. Az őr a kijáratnál vásárlói ellenőrzésre szólította fel, amelynek eleget tett és előadta az eltulajdonított termékeket. A rendőrök O. Lászlót a helyszínen elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol a 42 éves rinyabesenyői férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.