Eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett

2018. 10. 07., v - 08:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 37 éves helyi férfit.

Az egyenruhások 2018. október 6-án 3 óra 27 perckor Zalaegerszegen, a Göcseji úton egy 37 éves helyi férfit igazoltattak, aki egy Mercedes típusú személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott. A sofőr iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy őt korábban a Nagykanizsai Járásbíróság 2019. január 2-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kitüntetették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.