Eltiltás hatálya alatt vezetett ittasan

2019. 12. 07., szo - 09:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe és két főt fogott el. Hat embert állítottak elő, köztük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A járőrök 2019. december 6-án 20 óra 33 perckor Veszprémben, a Szél utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 24 éves szentkirályszabadjai lakost. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy a fiatal férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2020. április 8-ig eltiltotta a járművezetéstől. Ezt követően a sofőrt elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

A fenti eseten túl további két sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.