Eltiltás hatálya alatt vezettek

2020. 10. 09., p - 08:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök mindhárom férfit őrizetbe vették.

A járőrök 2020. október 8-án kora délután Székesfehérváron, a Várkörúton igazoltattak egy 18 éves pétfürdői sofőrt. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi vezetésre jogosító okmánnyal nem rendelkezik, továbbá a Várpalotai Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől.

Szintén Székesfehérvár belvárosában intézkedtek az egyenruhások 2020. október 8-án délután egy 17 éves ozorai gépjárművezetővel szemben, akit a Tamási Járásbíróság tiltott el a járművezetéstől.

Ugyancsak eltiltás hatálya alatt vezette autóját az a 65 éves nádasdladányi lakos, akit 2020. október 8-án délután, Zámolyon igazoltattak az egyenruhások. A férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság tiltotta el a járművezetéstől.

A rendőrök mindhárom sofőrt őrizetbe vették járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművel közlekedők figyelmét, hogy amennyiben a közúti ellenőrzés során megállapítást nyer, hogy a gépjárművezető a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, úgy az egyes szabálysértésekről szóló 2012. évi II. törvény értelmében, ezen szabálysértés elkövetése akár hatvan napig történő elzárással, vagy háromszázezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.