Eltiltották, mégis vezetett

2019. 02. 15., p - 06:34
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, továbbá három főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Tizenegy embert állítottak elő, köztük két személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. február 14-én délelőtt Bakonybél belterületén igazoltattak egy gépkocsival közlekedő 22 éves pannonhalmai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Győri Járásbíróság 2019. július 30-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a férfit előállították a Zirci Rendőrőrsre és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.

 

Rendőr segített a férfin

Egy debreceni járőr kezdte meg az újraélesztését annak a férfinak, aki a vasútállomáson lett rosszul.

 

Az elsőbbségadás fontossága

Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.