Eltolta a piros biciklit

2021. 10. 14., cs - 14:33
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A bejelentéstől számított két órán belül meglett a tószegi vasútállomásról eltulajdonított kétkerekű, a feltételezett elkövetőt pedig gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Egy tószegi lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert a községi vasútállomás nyitott kerékpártárolójában elhelyezett, ám lezáratlanul hagyott elektromos kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította 2021. október 13-én 5 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között. Bejelentést követően a rendőrök adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, mely során a feltételezett elkövető személyazonossága ismertté vált. A nyomozók megállapították, hogy az elektromos kerékpárt egy tószegi fiatalember vitte el, aki a piros bringát egy szolnoki lakosnak értékesítette. Az egyenruhások az alkalmi vevőnél kutatást tartottak és az ingatlan előszobájában megtalálták a keresett biciklit, amit lefoglaltak, és az óvatlan bringatulajdonosnak visszaadtak. A 24 éves jogsértőt gyanúsítottként hallgatták ki a szolnoki nyomozók. A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten ajánlja mindenki figyelmébe a „Lakatolj okosan!” című bűnmegelőzési videófilmjét, amelyben a kerékpárlopások megelőzését célzó praktikákról hallhatnak az érdeklődők!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.