Eltűnés miatt körözték

2020. 05. 31., v - 08:45
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, tíz főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Nyolc embert állítottak elő, közülük hat személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. május 30-án Pulán igazoltattak egy fiatal lányt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 17 éves fiatallal szemben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki eltűnés miatt. A lányt előállították, majd hozzátartozójának átadták.

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendeletben meghatározottak megszegése miatt 2020. május 4. 0 óra és 2020. május 30. 24 óra között a rendőrök Veszprém megyében 10 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 2 szabálysértési feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.