Épségben került elő az eltűnt idős férfi

2017. 09. 12., k - 14:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kilenc óra alatt megtalálták azt a 68 éves idős férfit, akit a balatonalmádi rendőrök kutató-mentő szolgálat segítségével kerestek.

A rendőrségre 2017. szeptember 12-én éjjel érkezett bejelentés arról, hogy egy 68 éves férfi a balatonalmádi lakásáról ismeretlen helyre távozott.

Az értesítést követően azonnal megindult az idős férfi keresésének megszervezése. A kutatásban a rendőröknek a polgárőrök mellett segített a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat Alapítvány kereső csoportja is, két területkereső kutyával.  

Egy balatonalmádi körzeti megbízott 2017. szeptember 12-én reggel találta meg Balatonakarattya egyik strandján az eltűnt férfit, akit a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

 

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Orvhalász rendőrkézen

Halászati őr ért tetten egy férfit a Zala folyónál, akit a rendőrök orvhalászat miatt előállítottak.

 

Dohányboltból lopott

A rendőrök elfogtak egy 37 éves mosonmagyaróvári nőt, aki az egyik helyi Nemzeti Dohányboltból különböző termékeket lopott el.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik két férfi azonosításában, akik az egyik szegedi bevásárlóközpont ékszerüzletéből több aranyékszert tulajdonítottak el.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki a belvárosban ellopott egy kerékpárt.