Épségben került elő az eltűnt idős férfi

2017. 09. 12., k - 14:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kilenc óra alatt megtalálták azt a 68 éves idős férfit, akit a balatonalmádi rendőrök kutató-mentő szolgálatsegítségével kerestek.

A rendőrségre 2017. szeptember 12-én éjjel érkezett bejelentés arról, hogy egy 68 éves férfi a balatonalmádi lakásáról ismeretlen helyre távozott.

Az értesítést követően azonnal megindult az idős férfi keresésének megszervezése. A kutatásban a rendőröknek a polgárőrök mellett segített a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat Alapítvány kereső csoportja is, két területkereső kutyával.  

Egy balatonalmádi körzeti megbízott 2017. szeptember 12-én reggel találta meg Balatonakarattya egyik strandján az eltűnt férfit, akit a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.