Erősítőt és mélynyomót loptak

2020. 08. 08., szo - 08:20
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást két gyöngyöspatai lakos ellen, akik a településen 2019. október 6-án 21 óra 20 perc és október 7-én 10 óra között erősítőt és mélynyomót tulajdonítottak el egy nyitott állapotban parkoló autó csomagtartójából.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 27 éves férfit és 15 éves társát, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.