Értékesítette a lopott konzolt

2018. 01. 03., sze - 09:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök beazonosították és a rendőrkapitányságra előállították a 21 éves férfit.

Pásztói Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. László 21 éves gödöllői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2017. december 31-én a délutáni órákban - az ott lakók távollétét kihasználva - egy kállói családi házba a nyitott ajtón át bement és a szobában, a szekrényen tárolt videójáték-konzolt magához vette és azzal a helyszínről távozott. Az így eltulajdonított eszközt értékesítette.

A bejelentést követően a férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és az eltulajdonított tárgyat felkutatták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Stabil csapattal

Összeszokott állomány vigyázza Törökszentmiklós és a hozzá tartozó hat település 36 ezer lakójának nyugalmát. A rutinos zsaruknak kiváló a hely- és a személyismeretük, gyakran már egy tanú leírásából, a tolvaj mozgásából megmondják, kit kell keresni. Így volt január második hetében is, amikor minden tudomásukra jutott bűncselekményt felderítettek.

 

Megtalálta a tulajt az orgazda

Igencsak belecsaptak a húrokba, Észak-Magyar­ország legjelentősebb XXI. századi hangszerlopását követte el a háromfős bűnbanda.

 

Hittel szolgál

Kétszer szerelt fel rendőrnek. Igazából sosem tudott elszakadni a zsaruléttől, így ismét az állomány mellett döntött – immár felszentelt lelkészként Pallagi Andrea törzsőrmester, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálója.

 

Jó válaszokat adtak

Tettek egy lépést a rendőrök és a diákok is, mondjuk, hogy félúton találkoztak. Az Országos Rendőr-főkapitányság nagyszabású börzén ajánlotta a hivatásos szolgálatot a pályaválasztás előtt állóknak.