Ez történt Fejér megyében

2019. 05. 16., cs - 08:51
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Egy 79 éves kápolnásnyéki férfi 2019. május 15-én délelőtt a tilos jelzés ellenére hajtott be a Budai út, Titeli utca kereszteződésébe autójával, és ott összeütközött egy Fiattal. Az autót vezető hölgynek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

1

Gárdonyban, ugyanezen a napon délután, a körzeti megbízottak állították meg az autójával közlekedő 43 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy az Audira egy VW rendszámát tette a férfi és úgy közlekedett vele a városban. A férfinél alkalmazott szonda pozitív lett, ezért előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétsége és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.