Fejér megyében történt

2019. 05. 15., sze - 07:52
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérváron, azonos helyen, két tolvajt fogtak a rendőrök, míg Nagyvenyimben ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Székesfehérvár egyik bevásárlóközpontjának üzletéből 2019. május 14-én a biztonsági szolgálat munkatársai kétszer kértek rendőri segítséget. 11 óra 50 perckor egy 27 éves nádasdladányi lakost, míg 17 óra 30 perckor egy 45 éves székesfehérvári férfit értek tetten, akik különféle termékeket tulajdonítottak el az üzletből. A rendőrök mindkét férfit elfogták, előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési, illetve büntetőeljárást kezdeményeztek velük szemben, továbbá az idősebb elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 14-én délután Nagyvenyimben a Földvári utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol az újabb légalkoholmérés eredménye megerősítette az ittasság gyanúját. A 36 éves dunaújvárosi sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették és büntető feljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.