Fejér megyei összesítő

2020. 03. 23., h - 09:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel, vagy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. A rendőrök kettő személyt vettek őrizetbe, egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el, továbbá tíz személy ellen szabálysértési feljelentést tettek. 

 

A járőrök Mezőszentgyörgyön, a Kukollai úton ellenőriztek 2020. március 22-én este egy Ford típusú személygépkocsit, valamint 23 éves gyáli vezetőjét. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés is pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították. A rendőrök a sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentéssel éltek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.