Fékezett, mégis ütközött az ittas sofőr

2021. 05. 20., cs - 11:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A 69 éves veszprémi lakos ellen büntetőeljárás indult.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. május 18-án 21 óra után arról, hogy a 73-as számú főúton, Veszprém közelében személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

Az eljárás adatai alapján egy 69 éves veszprémi lakos 21 óra 10 perckor közlekedett az érintett útszakaszon autójával - Csopak felől Veszprém irányába -, mikor haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló gépkocsit, és fékezése ellenére kocsija jobb oldalával az álló járműnek hátulról nekiütközött.

A baleset következtében az okozó mellett utasként helyet foglaló nő megsérült. Az intézkedés során a rendőrök alkoholszondás vizsgálatot végeztek a sofőrrel szemben, mely pozitív eredménnyel zárult.

A férfit ezután további mintavételre előállították, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.