Felmerült az ittasság gyanúja

2021. 03. 04., cs - 09:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe és három személyt fogott el. Hét embert állítottak elő, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A 8-as számú főúton, Veszprém határában Litér felől közlekedett egy 46 éves férfi autóval 2021. március 3-án, 8 óra 5 perckor, mikor az előtte forgalmi okból megálló gépkocsi hátuljának csapódott, melynek következtében az úton egymás után álló további három autó összeütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőri intézkedés során a balesetet okozó férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A mért értéknek megfelelően az ittas járművezetés miatt közigazgatási, a baleset okozása miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményezett a Veszprémi Rendőrkapitányság a sofőr ellen.

A fenti eseten túl további egy sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam