Figyelmetlenül kanyarodott az autós, a motoros tehetetlen volt

2021. 10. 23., szo - 08:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök befejezték a baleset vizsgálatát, melyben a kétkerekű vezetője súlyosan megsérült.

Egy 20 éves helyi nő közlekedett 2020. szeptember 4-én a kora esti órákban Galambok külterületén, a 7-es számú főúton Nagykanizsa felől egy személyautóval. Haladása során az Honvéd utcai kereszteződésnél balra kanyarodása megkezdése előtt nem biztosított elsőbbséget a vele szemben Zalakomár felől érkező, szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak és összeütköztek. Az ütközés következtében a motorkerékpárt vezető 37 éves férfi először a személygépkocsi első szélvédőjének csapódott, majd onnan az ütközés erejétől azon átrepülve az úttestre zuhant.

A rendőrök az autóvezetőt maradandó testi fogyatékosságot okozó közúti baleset okozásának vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.  

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.