Fokozott ellenőrzés Érden

2018. 02. 13., k - 14:39
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök a társszervekkel együtt a szórakozóhelyeket és azok környékét ellenőrizték.

Az Érdi Rendőrkapitányság rendészeti állománya 2018. február 10-én fokozott ellenőrzést hajtott végre Érden, amelynek kiemelt célja a szórakozóhelyek ellenőrzése volt. A feladat végrehajtásában részt vettek a Pest Megyei Kormányhivatal és a Katasztrófavédelem munkatársai, illetve az érdi Városrendészeti Csoport állománya. A rendőrök a szórakozóhelyek ellenőrzése során 5 főt kábítószerfogyasztás gyanúja miatt állított elő az Érdi Rendőrkapitányságra, velük szemben büntetőeljárás indult. A szombati napon végrehajtott ellenőrzések során a fentieken túl a közterületi állomány 6 fő ittas gépjárművezetővel szemben intézkedett, valamint 1 fő körözött személyt fogott el.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben

A siófoki rendőrök rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy budapesti férfit.

 

Rongálás elkövetőjét keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy szegedi építési területen az építmény egyik falát ledöntötte, valamint különböző eszközöket dobott le annak emeletéről.

 

Rongálás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.