Forgalomból kivont járművel közlekedett ittasan

2019. 03. 15., p - 08:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenöt személyt állított elő, köztük hármat ittas járművezetés miatt, további két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Veszprémben közlekedett személygépkocsijával egy 34 éves helyi férfi 2019. március 14-én délután. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Továbbá a járőrök megállapították, hogy az általa vezetett autót korábban hivatalból ideiglenesen kivonták a forgalomból.

A rendőrök a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben. A forgalomból kivont jármű miatt külön szabálysértési feljelentés készült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.