Garázdaság Keszthelyen

2019. 08. 19., h - 17:32
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A keszthelyi rendőrök egy 45 éves helyi férfi ellen kezdeményeztek büntetőeljárást.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 45 éves keszthelyi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján Keszthelyen, a Csík Ferenc sétányon 2019. augusztus 19-én a hajnali órákban a gyanúsított megütött egy szintén 45 éves keszthelyi lakost, aki a bántalmazás következtében megsérült. A férfit a rendőrök elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.