Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság összesítője

2021. 08. 25., sze - 06:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései számokban.

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány 66 személyt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten rendőreink, 62 embert az ország területén történő jogellenes tartózkodásuk miatt, kettőt körözése okán, míg egyéb okból kifolyólag egy emberrel szemben intézkedtek.

Az egyenruhások a megye útjain 399 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelynek során egyetlen egy esetben sem mutatott pozitív értéket a műszer.

Szabálysértési feljelentéssel 9 esetben éltek a rendőrök, 33 személy esetében közigazgatási bírságot, míg 16 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!