Három évig lopta a gázt

2018. 11. 07., sze - 12:41
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és bíróság elé állítást javasolnak az erdőtelki férfival szemben.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 37 éves erdőtelki lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy családi házában a 2015. február 16-án megszüntetett gázszolgáltatást később visszakapcsolta oly módon, hogy a gázcsapra rákötött egy vezetéket és azon keresztül méretlenül vételezte a földgázt a 2018. február 16-án végzett ellenőrzésig, mellyel a szolgáltatónak jelentős kárt okozott. A gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.