Három évig lopta a gázt

2018. 11. 07., sze - 12:41
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és bíróság elé állítást javasolnak az erdőtelki férfival szemben.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 37 éves erdőtelki lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy családi házában a 2015. február 16-án megszüntetett gázszolgáltatást később visszakapcsolta oly módon, hogy a gázcsapra rákötött egy vezetéket és azon keresztül méretlenül vételezte a földgázt a 2018. február 16-án végzett ellenőrzésig, mellyel a szolgáltatónak jelentős kárt okozott. A gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.