Három évig lopta a gázt

2018. 11. 07., sze - 12:41
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és bíróság elé állítást javasolnak az erdőtelki férfival szemben.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 37 éves erdőtelki lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy családi házában a 2015. február 16-án megszüntetett gázszolgáltatást később visszakapcsolta oly módon, hogy a gázcsapra rákötött egy vezetéket és azon keresztül méretlenül vételezte a földgázt a 2018. február 16-án végzett ellenőrzésig, mellyel a szolgáltatónak jelentős kárt okozott. A gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: