Három ittas sofőr az elmúlt 24 órában

2020. 02. 17., h - 08:47
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenegy embert állított elő, köztük kilencet bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. február 16-án 0 óra 20 perckor Tapolca belterületén igazoltattak egy személyautóval közlekedő zalameggyesi lakost. A rendőri intézkedés során a 23 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további két járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Velük szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.