Hat baleset Nógrád megyében

2020. 02. 13., cs - 07:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 71 éves férfi közlekedett tehergépkocsival 2020. február 12-én a reggeli órákban Nógrádszakál irányából Litke felé, amikor a járművel a jeges úttesten megcsúszott és az út menti vízelvezető árokba hajtott, ahol egy korábbi baleset miatt ott tartózkodó autóbusz hátuljának ütközött. A balesetben egy személy sérült meg.

Az éjszakai órákban Balassagyarmaton a Jószív utcából a Mikszáth Kálmán útra kanyarodott ki személygépkocsival egy 51 éves nő, amikor összeütközött egy ott közlekedő másik járművel. A balesetben két személy sérült meg.

A megye területén az elmúlt 24 órában további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.