Hat baleset Nógrád megyében

2020. 02. 13., cs - 07:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 71 éves férfi közlekedett tehergépkocsival 2020. február 12-én a reggeli órákban Nógrádszakál irányából Litke felé, amikor a járművel a jeges úttesten megcsúszott és az út menti vízelvezető árokba hajtott, ahol egy korábbi baleset miatt ott tartózkodó autóbusz hátuljának ütközött. A balesetben egy személy sérült meg.

Az éjszakai órákban Balassagyarmaton a Jószív utcából a Mikszáth Kálmán útra kanyarodott ki személygépkocsival egy 51 éves nő, amikor összeütközött egy ott közlekedő másik járművel. A balesetben két személy sérült meg.

A megye területén az elmúlt 24 órában további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!

 

Baleset szemtanúit keressük!

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy Devecser határában történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.