Hétvégi összesítő

2019. 03. 25., h - 04:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző 3 nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2019. március 22-én 0 órától 2019. március 24-én 24 óráig a rendőrök 147 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 személy vesztette életét, 47 súlyos és 97 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 478 személyt fogott el, közülük 97 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 300 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 523 személyt állítottak elő, köztük 267 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 36 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 306 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök 110 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromból kettőt kerestek

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat foglaltak le a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen.

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.